Toyota bZ4X foran foss

Elbil fra Toyota

Opplev fremtiden med en elbil fra Toyota.

Norge har lenge vært en pionér innen elektrisk mobilitet. I dag består nybilsalget av over 70% elbiler. Med et stadig voksende nettverk av ladestasjoner over hele landet og fordeler som reduserte avgifter, reduserte eller gratis parkeringsavgifter og lavere drivstoffkostnader, gir en Toyota elbil deg ikke bare en behagelig og miljøvennlig kjøreopplevelse, men også økonomiske fordeler.

Alltid en lader innen rekkevidde

10 tips til deg som skal ha elbil

Rekkevidde er viktig - men det er ikke alt

HVORFOR VELGE ELBIL FRA TOYOTA?

Fremkommelighet i særklasse

Vår bZ4X er utstyrt med et firehjulssytem i toppklasse, med en perfekt 50/50 kraftfoldeling. I tillegg har du systemet X-MODE som hjelper deg der det er ekstra krevende kjøreforhold.

Sikkerhet du kan stole på

I bZ4X finner du det nyeste innenfor sikkerhet og kjøreassistanse bestående av en serie systemer designet for å hjelpe deg og gjøre kjøringen tryggere. Alt er en del av Toyotas forpliktelse til trafikksikkerhet og vårt oppdrag om å gjøre trafikkulykker til et tilbakelagt kapittel.

10 års garanti - Toyota Relax

Tar du din Toyota inn til Originalservice på et Toyota-verksted får du automatisk ett år Toyota Relax Garanti, uten ekstra kostnad. Dette gjelder for alle modeller mellom 5 og 10 år, og alle motortyper, uavhengig om originalservice er fulgt tidligere, opptil 200.000 km.

Bli med på en elektrisk fremtid

Toyota fortsetter arbeidet mot karbonnøytralitet, takket være innovasjoner innen alternativ drivstoffbruk og nullutslippsteknologier. Møt de nye konseptmodellene som baner vei for fremtiden for elektriske biler: Urban SUV Concept og Sports Crossover Concept.

Les mer om BEV-consept
BEV-consept fra Toyota

Ønsker du å bli bedre kjent med vår helektriske SUV - bZ4X?

Det er mange gode grunner til å velge bZ4X som din neste bil. Fantastisk fremkommelighet, sikkerhet i toppklasse, god plass og masse kjøreglede. Her finner du artikler som gir en bred oversikt over mange av grunnene til hvorfor denne bilen kan være den rette for deg.

Les mer

ELEKTRISK VAREBIL

 Våre elektriske varebiler gir deg alle fordelene ved å kjøre på elektrisitet. Motoren går stille og raffinert, men gir deg også sømløs,øyeblikkelig akselerasjon. Med strøm som drivstoff blir kjøreturen mer økonomisk og miljøet blir ivaretatt, men du vil også oppleve en helt ny kjøreglede. De helektriske varebilene fra Toyota har både god rekkevidde og kapasitet som kan dekke de fleste behov.

5 fordeler ved å velge elektrisk varebil

  • Godt for miljøet - null utslipp
  • Lavere avgifter og billigere drivstoff
  • Stillegående og behaglig kjøreopplevelse
  • Redusert eller gratis bomplassering flere steder.
  • Kan delta i anbud som stiller krav til elektriske kjøretøy

Fordeler som Professional-kunde hos Toyota

Ekspresservice

Vi garanterer å gjennomføre avtalte servicer og vedlikehold på 60 minutter eller mindre.

Hurtigfelt

Noen ting kan ikke vente og derfor, som en ekstra tjeneste til våre firmakunder, har vi etablert et eget hurtigfelt.

Veihjelp (Eurocare)

Vår veihjelp inkluderer mobile verksteder og reparasjon av bilen for å få den i kjørbar stand igjen så raskt som mulig.

Toyota Relax

En serviceaktivert garanti - Det betyr at når fabrikkgarantien (5år/200 000km) har løpt ut, kan du utvide garantien med inntil 1 år/15 000 km etter hver utførte Toyota Originalservice (inntill bilen er 10år/200 000km).

Skreddersydd leasing og forsikring

Leasing Plus - Med Leasing Plus fra Toyota Financial Services kan din bedrift samle alle bilkostnader på én faktura. Da har du alltid et gunstig og forutsigbart bilhold med full oversikt

Låne/leiebil

Trenger du en varebil mens vi jobber på din? Vi har låne- og leiebiler som hjelper deg med å holde hjulene i gang.

Vårt utvalg av helelektriske biler

Proace City Electric

Proace Electric

Proace Verso Electric